Lukk
18.04 / 25.04

Afternoontea-EVENT

Ta del i en eksklusiv kveld med Afternoontea, hvor vi tar deg med tilbake til […]

  • 18.04 / 25.04
  • 395 kr
  • Kl. 18.00-20.00
Påmelding

Ta del i en eksklusiv kveld med Afternoontea, hvor vi tar deg med tilbake til midten av 1800-tallet med røtter i den britiske tradisjonen. Opplev et stettfat fylt med smaker fra jordet, plassert i ulike nivåer som representerer en reise fra salt hjemmelaget mat til de søteste delikatessene. Denne gastronomiske opplevelsen er perfekt for å nyte i rolige og lune omgivelser, sammen med de du er glad i.

Hva du kan forvente:

  • 🍽️ Utvalgte delikatesser fra vårt afternoonteafat, nøye sammensatt for å tilfredsstille enhver smaksløk.
  • 🍵 Variert utvalg av te og varme drikker.
  • 🎉 20% rabatt på våre eksklusive velværeprodukter, en ekstra liten glede for våre gjester.

Arrangert Afternoontea – En annerledes aften: Dette afternoontea-eventet er spesielt planlagt for kvelden, slik at du kan samle en større gruppe og nyte smakene i en avslappet atmosfære. Perfekt for afterwork med kollegaer, hygge med syforeningen, eller en kveld ute med vennegjengen.

Påmelding: Meld dere på fortløpende for å sikre dere et bord til denne unike kvelden av smaker og velvære. Ta kontakt med oss for reservasjon og spørsmål.

Vi gleder oss til å dele denne spesielle kvelden med dere!

Vennligst merk: Ved kansellering mindre enn 48 timer før arrangementet påløper et avmeldingsgebyr på 395 kr per person. Dette gebyret dekker forberedelser og produksjonskostnader knyttet til arrangementet. Takk for din forståelse.

Påmelding

Vi elsker å samle folk og skape unike gårdsopplevelser.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med spennende nyheter og inspirasjon fra Lillavendel.