Lukk
27.2/ 12.3

Babymat-kurs

🍼 Babymat-Kurs på Lillavendel: En Matreise for Små Smaksløker Bli med på vår spennende babymat-kurs, […]

  • 27.2/ 12.3
  • Pris: 750 kr per person (inkluderer mat og kurs)
  • Kl: 12-1330
Påmelding


🍼 Babymat-Kurs på Lillavendel: En Matreise for Små Smaksløker

Bli med på vår spennende babymat-kurs, kuratert av vår dyktige ernæringsterapeut, Caroline! Dette kurset gir deg muligheten til å utforske hvordan du kan introdusere ditt lille vidunder til verden av smaker på den beste måten.

Caroline deler kunnskap om å lage rask, sunn, og næringsrik babymat på en enkel måte, selv i en hektisk hverdag. Hun guider deg gjennom matglede og utforsking av smaker på en trygg måte, med fokus på enkelhet og næringsrik glede.

📆 Datoer og Tidspunkter: Vi har satt opp enkelte eventer, men om disse ikke passer, kan du enkelt samle din egen gjeng eller barselgruppe, og vi avtaler en passende dato for dere. Kurset holdes på dagtid og varer i 1,5 timer.

💼 Praktisk Informasjon:

  • Pris: 750 kr per person (inkludert matlagingsøkt og matprøving)
  • Valgfri Velværepakke: Tillegg på 250 kr, inkluderer babyprodukter med naturlige oljer og ingredienser til en verdi av 690 kr.
  • Minimum Deltakere: Kurset holdes ved minimum 4 deltakere. Deltakerne blir informert hvis antallet er for lavt.

👶 Barnets Inkludering: Dette kurset er perfekt for å ha med barnet ditt! Barnet får muligheten til å smake på de herlige rettene som blir laget, og kan trekke seg tilbake for en lur eller litt lek underveis.

🏡 Sted: Lillavendel Kurset starter med deltakernes aktive deltagelse på kjøkkenet, etterfulgt av en felles nytelse av maten som er tilberedt underveis.

Meld deg på for en smaksrik opplevelse for både deg og din lille én! Ta kontakt for mer informasjon eller for å avtale din egen dato.

🌱 Velkommen til en matreise med små smaksløker!

Påmelding

Vi elsker å samle folk og skape unike gårdsopplevelser.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med spennende nyheter og inspirasjon fra Lillavendel.