OM OSS

DETTE ER OSS


Lillavendel - litt lilla,mye Lavendel.


Da har du en liten gårdsbutikk i Helgeroa med egen produksjon av hudpleieprodukter fra naturlige råvarer. Trygge og gode ingredienser er en forutsetning for produktene vi lager. Målet og ønsket vårt for alt vi gjør, er å finne fram til gode kombinasjoner av oljer og ingredienser som hjelper huden.


Kvalitet er viktigere enn alt annet. Derfor bruker vi lang tid på å finne gode og trygge råvarer som også handler om bærekraftighet for dem som produserer andre steder i verden. 


Nysgjerrighet gjør også at vi gjerne prøver oss litt fram sammen med deg hvis du har spesielle ønsker eller behov. Vi lærer noe hele tiden, og kunnskap er viktig for å kunne sette sammen et godt og naturlig produkt. Vi er også opptatt av kortreist mat og dermed også kortreiste egne produkter.


Råstoffer fra norsk natur - og gjerne fra gården i Helgeroa . Det har resultert i gulrotsåpe og ølsåpe fra lokalt bryggeri. Når ønsket om god kvalitet og kortreiste produkter passer sammen, er ingenting bedre!


Ta kontakt hvis du har spesielle ønsker. Vi lover aldri resultater, men vi lover å prøve hardt!


Ta gjerne turen innom gården på sommerstid. . Da bugner det av kortreist mat fra egen gård og gårder i nærheten. I tillegg finnes flotte produkter fra kreative produsenter. Også det er selvfølgelig kortreist.

'Vær velkommen!

Håndlaget

Trygt 

Kortreist

Nettbutikken vår inneholder

de fleste av

Lillavendels egenproduserte produkter. 

Hvis du savner noe, hører vi gjerne fra deg.

Det gjelder også om du har spesielle ønsker eller ideer.

Ta kontakt på post@lillavendel.no

Håndlaget

Naturlig

Trygt

Småskala gir muligheter


Alle Lillavendels produtker lages i Norge med oppskrifter som er prøvd ut og kontinuelrlig forbedret gjennom 10 år. Vi er hele tiden på leit, og det betyr nye produkter - enda bedre ingredienser og enda mindre fotspor i naturen. På gården er vi opptatt av kortreiste råvarer. Derfor er vi også hele tiden nyskjerrige på hva gårdens produkter og naturen rundt oss kan bidra med i produksjonen. 

Copyright @ All Rights Reserved