Hvem er vi?

Lillavendel er en gårdsbutikk i Helgeroa med egen produksjon av hudpleie, såper, duftoljer og lys fra naturlige råvarer. I sommersesongen er butikken full av kortreiste grønnsaker , unike matvarer., g gaveartikler

Våre egne produkter blir produsert på gården i Helgeroa. Kvalitet er viktigere enn alt annet og derfor bruker vi lang tid på å finne gode og trygge råvarer. Ingrediensene i produktene våre er rene, naturlige og gode for kropp og hår.
En gjeng med et giv etter å skape noe sammen. Vi ønsker å skape fine opplevelser for de som besøker oss på gården.

Med kafe, landhandel, produksjon av velværeprodukter og alpakkavandring holder vi oss godt i gang. For å vise frem omgivelsene våre og det fine en gård kan by på.

Med en elsk for dyr- så passer det bra at vi har alpakkaer og en fin hund som holder oss og gjestene med selskap. 

      Alle Lillavendels produkter lages på gården vår med oppskrifter som er prøvd ut og kontinuerlig forbedret gjennom snart 20 år. Vi er hele tiden på leit, og det betyr nye produkter - enda bedre ingredienser og enda mindre fotspor i naturen. På gården er vi opptatt av kortreiste råvarer. Derfor er vi også hele tiden nysgjerrige på hva gårdens produkter og naturen rundt oss kan bidra med i produksjonen.

Nysgjerrighet gjør at vi hele tiden er i utvikling og prøver oss fram med ulike kombinasjoner av oljer, lukter og råvarer. Vi bruker gjerne det vi allerede har på gården som våre egne gulrøtter eller øl fra Larvik i våre produkter. 

Du og dine er hjertelige velkommen til oss på Lillavendel for en unik gårdsopplevelse. Hvor vi tilrettelegger med ulike tilbud for å gi deg og dine den komplette opplevelsen av det å være på gård.