Kurs/Events

Vi på Lillavendel elsker å samle mennesker og bli kjent med nye mennesker gjennom å skape opplevelser og sammenkomster på gården. Vi har hatt en rekke kurser som har vært innenfor alt fra matlaging til andre kreative produksjoner. Vi samarbeider med andre i lokalsamfunnet for å fremme hverandre. Vi har hatt samarbeid med blant annet Himla godt og Anita Lund fra NordreBerganGård. 

Kursene har vært skreddersydde av gjester eller kunder som har tatt kontakt, men også satte kurser som vi har hatt påmelding på. 

Ta kontakt med oss om du ønsker å komme med en forespørsel, om ikke så oppdaterer vi stadig på instagram, facebook og nå her for videre kurser. Vi hører fra deg om det skulle være noe. 


Kommende eventer:

Juleverksted (13,14 og 15 desember) 

Jul er å være sammen - gjøre ting sammen og ha det litt ekstra hyggelig. Lillavendel inviterer til juleverksted for familier.  13,14,15, desember gjør vi kafe til verksted. Store og små inviteres til julegrøt, kakao eller gløgg og koselig aktivitet.  Sjekk ut dagene og velg aktivitet,  Det er plass til maks 7 familier pr dag. 

Påmeldingsskjema:   https://docs.google.com/forms/d/1p6WtVXuGGZGwhcN82uGPFIEeZGfhVVjLTAeeWlELjIU/viewform?fbclid=IwAR3TjDknT8f9UL7kKjvW-RcvOw0EIvllDxR64qay5ru9rYyDAMu__JVHmMo&edit_requested=true
Tidligere eventer: 

Akkurat som kursene, har vi også en stor glede av å ha både store og litt større eventer. I sommer/senhøst startet vi med afternoon-tea som var en stor suksess og som vi opplevde som utrolig givende for oss men også får gjestene. 

Senere i høst har vi hatt et halloween-event som var utrolig spennende og et veldig fint familieevent for både store og små. 

Med lysløype i skogen og ulike kreasjoner og hendelser rundt på gården feiret vi halloween omringet med fine mennesker her på gården. Dette er noe vi definitivt ønsker å få som en tradisjon her på Lillavendel. 

Ta gjerne kontakt om dere har ulike ønsker rundt eventer eller om dere har noen spørsmål rundt kommende eventer.