Landkafe

Vi serverer en rekke utvalgt innen varmt, kaldt å drikke og mat. Kafeen vår er åpen:

Torsdag: 12.00-17.00
Fredag: 12.00-17.00
Lørdag: 12.00-17.00
Søndag:12.00-17.00 


              Lidenskap og opplevelse

Vi er lidenskapelige opptatt av å skape opplevelser for våre besøkende. Atmorsfæren og aktivitetene på gården er noe vi verdsetter høyt for å skape opplevelsen av gård som vi er så glade i. Vi åpner opp gården vår for akkurat den grunn. Vi elsker og ånder for gård og alt som hører med, og den følelsen og opplevelsen ønsker vi også at våre besøkende skal elske like mye. Derfor legger vi alt vi har i dette og alt vi har for at du som gjest skal føle deg sett og velkommen hos oss. 
                          Mat og drikke

Våre serveringer bærer preg av dette. Maten vi serverer er matprodukter fra nærområdet, det er kortreist og for det meste hjemmelaget. 

Vi legger ned mye tid og kjærlighet for at også maten og drikka, som alt annet- skal være en opplevelse. Afternoon-tea er en populær trend vi har hos oss. 
Tretrinns-fat med alt fra søtt til salt. Grønnsaker fra 
jord til bord, lokale spekevarer og søtsaker på toppen. 
Her lager vi til en opplevelse for deg og dine hvor dere 
kan nyte god mat i godt selskap. Dette kan bestilles 
under "Events". 

Vi serverer lunsjtallerken med sesongbaserte grønnsaker rett fra jordet. Vi er ute på morgenen, plukker grønnsaker vi ønsker å lage retter av og drar de rett opp fra jorda og rett på bordet. Mer kortreist mat får du ikke. 

Vi elsker å samle mennesker

Vi gjør alt med kjærlighet for mat og mennesker. I det du går inn døren hos oss, ønsker vi å skape en opplevelse. En opplevelse som skal gi deg en følelse av god atmosfære, vennlighet, og kjærlighet. 

Dette skal du få gjennom at vi ser deg og serverer deg mat og drikke med glede og glød.