Lukk

Alpakkavandring


Bli med Stella, Frøya, Embla, Saga og Ask på en eventyrlig alpakkavandring gjennom vakre landskap og frodige stier! Utforsk naturen på en unik måte mens du knytter bånd med disse sjarmerende skapningene. Opplev spenningen med å vandre sammen med alpakkaene og skap uforglemmelige minner på turen din. Velkommen til en magisk opplevelse i naturen med Stella, Frøya, Embla, Saga og Ask!

  • 350 kr - Per person med alpakka
  • 100 kr - Per person uten dyr
Påmelding Møt alpakkaene

Slik foregår alpakkavandringene

Vi møter deg på gården vår og tar deg med inn i alpakkahuset, eller på beitet om sommeren, hvor dere får treffe alpakkaene nært og personlig. Deretter setter vi grime og leietau på alpakkaene og tildeler hver av deltakerne sin helt egen alpakka som blir din under hele turen. Møtet mellom dyr og mennesker er noe som huskes. NB. Turene med alpakka må bestilles en uke på forhånd.

Lengde på vandringene

Turen tar ca en time og dere går i følge med en fra gården som kjenner dyra godt. Barn over 12 år kan leie alpakka selv. Barn under 12 må holde sammen med en voksen. Turen går i lett terreng og passer for alle. Turen blir så kort eller lang som dere og dyra tillater. Fra 1-4 km.

Betalingsvilkår

Turen betales på forhånd. Vi forbeholder oss retten til å avlyse eller flytte turen dersom været blir dårlig. Mye regn er ikke koselig – verken for dyr eller mennesker. Dersom turen avlyses, velger dere selv om vi skal finne en ny dag eller om dere skal få pengene tilbake.

Alpakkavandring er deilig terapi, samtidig som det er en veldig spesiell opplevelse- når man vandrer i nydelige omgivelser med alpakkaene.

Stella

Stella er eldst, ble født i 2012 og definitivt sjefen i flokken  Hun er mor til både Frøya og Embla. Damene liker best å være sammen og de gjør det meste samtidig.

Frøya

Frøya passer på at alle har det bra og er mor til Saga. Damene liker best å være sammen og de gjør det meste samtidig.

Saga

Saga er flokkens minstefrøken. Hun er datteren til Frøya.  Hun ble født i april 2021 og spretter fortsatt rundt og oppdager verden. Damene liker best å være sammen og de gjør det meste samtidig.

Embla

Embla ble født sommeren 2020. Hun ble selv mor til Ask 9. juni 2023. Saga er en god mor som alltid vet hvor Ask er.

Ask

Ask er den eneste gutten i flokken. Han er sønn av Embla og ble født 9,juni 2023.  Han spretter rundt og synes livet er morsomt. Ask er glad i folk og lett  komme i kontakt med. Første året er det mest mammas melk og litt grønt gress som står på menyen.

Forespørsel alpakkavandring

Ønsker du å oppleve alpakkavandring i idylliske omgivelser? Send oss en forespørsel, så setter vi opp et skreddersydd opplegg for deg og dine.

Om gårdsbutikken

Gårdsbutikk i Helgeroa med produksjon av hudpleie, såper, duftoljer og lys, fra naturlige råvarer. På sommeren prydes gårdsbutikken av kortreiste grønnsaker, lokale råvarer og unike produkter.

Landhandel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med spennende nyheter og inspirasjon fra Lillavendel.