Lukk

Landhandel

Lillavendel er en gårdsbutikk i Helgeroa med egen produksjon av hudpleie, såper, duftoljer og lys fra naturlige råvarer. I sommersesongen er butikken full av kortreiste grønnsaker og unike matvarer.

Bestill her Kontakt oss

Våre egenproduserte produkter

Vi produserer produkter på gården. En rekke utvalg innen velværeprodukter, som alt fra såpe til stearinlys. Disse produktene finner du i vår fysiskebutikk eller men du kan også bestille disse direkte fra nettsiden. Vi produserer produkter på gården. En rekke utvalg innen velværeprodukter, som alt fra såpe til stearinlys. Disse produktene finner du i vår fysiskebutikk eller men du kan også bestille disse direkte fra nettsiden.

Grønnsaker fra jord til bord

Vi har stor produksjon av grønnsaker på gården. Bonden eksporterer til store deler av Norge, også
har vi på Lillavendel vært heldige å få vår lille del av jordet- hvor vi produserer opp til salg i landhandelen.
Vi har et stort utvalg på sommerstid, men nå på vinterstid har vi poteter, knutekål, vårløk, rødløk, gulløk, beter og gresskar.

Vi har også egg fra Solkysten farming rett borti gata.

Interiør og klær

Vi har en rekke ulikt interiør i vår landhandel. Dette er nøye utvalgt interiør, som vi mener tidløst og til helårsbruk. Vi har hatt de samme merkene i mange år og er svært fornøyde med utvalget vi har i butikk til alle årstider. Uteområdet er godt dekorert på sommerhalvåret, men på vinterstid trekker mye av dette inn.

Vi har gummistøvler fra lokal aktør, BoatBoot fra Larvik. Vi har klær fra Tiff Tiffy og interiør fra Strømshaga, Trend design, Olivenlunden 1830 og Und Design.

 

Egenproduserte produkter

Vi har produksjon av velværeprodukter her på gården. Guro, er gammel kjemilærer og har holdt på med dette i opp mot 10 år. Hun har i den tiden jobbet seg opp et nøye utvalg av produkter, som det er ganske stor produksjon på den dag i dag. Vi utvikler nye dufter og produkter hele tiden- så det er mye spennende i sortimentet. Disse velværeproduktene er laget så naturlig som de kan, og de skal være svært skånsomme-
med nydelig duft av naturlige oljer.

Vi har afternoontea hos oss. En smaksopplevelse i et atmosfære litt utenom det vanlige!

Alpakkamat i gårdsbutikken

I gårdsbutikken får man kjøpt mat man kan mate alpakkaene med. De blir de glade og kommer løpende for å få en smak.

Prøv også alpakkavandring

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med spennende nyheter og inspirasjon fra Lillavendel.