Alpakkavandring

 med Stella, Embla ,Frøya og SagaNå for tiden er dessverre alpakkavandring utsatt en stund. De skal komme to små iløpet av sommeren, og de er veldig overbeskyttende. Derfor ikke så glad i å splittes.. 

Alpakkavandring er en annerledes opplevelse. Turen går på dyras premisser og så fort eller sakte det passer for alle. Lillavendels alpakkaer har både vilje og personlighet.  På gården har vi nå fire alpakkaer : 

Stella er eldst  og  definitivt sjefen i flokken. Hun er mor til både Frøya og Saga.  Frøya passer på at alle har det bra og er mor til Embla. Saga er flokkens minstefrøken. Hun ble født i april 2021 og spretter fortsatt rundt og oppdager verden. Damen liker best å være sammen og de gjør det meste samtidig. 

Slik foregår vandringen

Turen tar ca en time og dere går i følge med en fra gården som kjenner dyra godt. Barn over 12 år kan leie alpakka selv. Barn under 12 må holde sammen med en voksen. Turen går i lett terreng og passer for alle. Turen blir så kort eller lang som dere og dyra tillater. Fra 1-4 km. Pris

Pr person med alpakka: 350 kr

Pr person uten dyr:  100 kr 

Turen betales på forhånd. Vi forbeholder oss retten til å avlyse eller flytte turen dersom været blir dårlig. Mye regn er ikke koselig  - verken for dyr eller mennesker. Dersom turen avlyses, velger dere selv om vi skal finne en ny dag eller om dere skal få pengene tilbake. 

Fantastisk opplevelse

Alpakkavandring er deilig terapi, samtidig som det er en veldig spesiell opplevelse- når man vandrer i nydelige omgivelser med alpakkaene. 

" Definitivt en av mine favorittaktiviteter" Guro Rimstad