Lukk

Konsert med Kantlåt

Konsert i kafeèn kl. 14.00 med fri inngang Kantlåt er en svensk-norsk trio som vil […]

Konsert i kafeèn kl. 14.00 med fri inngang

Kantlåt er en svensk-norsk trio som vil formidle historier og fange øyeblikket gjennom musikken. De henter inspirasjon til sine viser fra Norge i vest til Russland og Ukraina i øst. Med sine særegne klanger og visetekster skaper de både vemodige og lystige stemninger.

Medlemmer i trioen er:
Astrid Selling: fiol, viola, hummel, kannel, kantele, fløyter og sang; Sylvelin Hege Sevilhaug: bukkehorn, flygelhorn, fløyter, syngebolle og klokkespill; Line Arstad Djurberg: sang og klanginstrument.

Kafékonsert med pause, varer ca halvannen time. Fri inngang.

Velkommen inn og høre!

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med spennende nyheter og inspirasjon fra Lillavendel.